Copyright 2010, AGAPP, All rights reserved worldwide
Lewis Residence
Addition / Remodel
The Lewis's were eager to make a more comfortable master suite with a five fixture bath. The existing master bedroom and bath were at at the side of the house so we were able to expand by removing the roof over the living room and garage. The new 400 square foot master bedroom was placed over the living room and extended over the garage. A diagonal three-quarter height wall with columns at each end was provided separating the sitting room with a corner fireplace from the rest of the room creating a unique master retreat. The existing bedroom was transformed into the lavish walk-in closet and the existing closet and bath were combined to create a spacious bath with a decorative window over the tub filling the room natural light. A gallery was provided giving access to the new suite from the hall. This addition was further enhanced by adding a front entry colonnade and other decorative features setting the house apart from all others in the neighborhood.
PROJECTS
agapp007018.jpg agapp007016.jpg agapp007014.jpg agapp007012.jpg agapp005021.jpg agapp005020.jpg agapp005009.jpg agapp005019.jpg agapp005008.jpg agapp007004.jpg
Follow us
agapp001007.jpg agapp007003.jpg agapp007002.jpg agapp001004.jpg agapp001003.jpg
Special thanks to Candice Patterson for exemplary photography
agapp001002.jpg
Website Built by Code Blue Computing